اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند

شیخ نعیم قاسم: غیرممکن است نتانیاهو بتواند فلسطینی‌ها را از خاکشان محروم کند

شیخ نعیم قاسم: غیرممکن است نتانیاهو بتواند فلسطینی‌ها را از خاکشان محروم کند شیخ نعیم قاسم تاکید کرد، حتی اگر دنیا با بنیامین نتانیاهو متحد شود، غیر ممکن است که او بتواند فلسطینی‌ها را از خاکشان محروم کند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۴ - ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 12
کد خبر: ۲۷۷۹۶۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ شیخ نعیم قاسم، دبیرکل حزب الله لبنان به مناسبت نهمین سالگرد شهادت سید مصطفی بدرالدین (سید ذوالفقار) از فرماندهان بزرگ این جنبش سخنرانی کرد.

شیخ نعیم قاسم با تسلیت شهادت سید ذوالفقار به خانواده وی و مردم مقاوم لبنان همچنین عرض تسلیت برای شهدای فلسطین، لبنان، یمن، عراق و ایران گفت: ما خواهان سوریه‌ای هستیم که در آن جامعه‌ای واحد و یکپارچه باشند و تجاوزات مکرر اسرائیل به این کشور را شدیداً محکوم می‌کنیم.

وی با بیان اینکه سید ذوالفقار تحت اداره و رهبری شهید سید حسن نصرالله قرار داشت، گفت که این شهید دارای آگاهی سیاسی و راهبردی بود.

دبیرکل حزب الله اظهار داشت: آنچه که امروز ما درباره جنگ غزه می‌شنویم، در واقع قتل آوارگان اعم از کودکان و زنان و مردان در چادر‌ها است.

شیخ قاسم تاکید کرد حتی اگر تمام دنیا در کنار نتانیاهو باشند، وی محال است بتواند حق و سرزمین فلسطینی‌ها را سلب کند.

وی تاکید کرد که مقاومت توانست طی سال‌های گذشته به عنوان عاملی بازدارنده در برابر دشمن اسرائیلی عمل کرده و جلوی طرح‌های اسرائیل برای بلعیدن لبنان را بگیرد.

دبیرکل حزب الله افزود که مقاومت مانع از این شد که اسرائیل بتواند توافقی ذلت‌بار بر لبنان تحمیل کند و آنچه را که به دنبالش بود را به دست آورد لذا ما برای دفاع از لبنان و مردم آن به مقاومت ادامه خواهیم داد.

وی تاکید کرد: ما نمی‌پذیریم که خوار و ذلیل باشیم بلکه همواره سربلند و پیروزیم و بر اساس قاعده پایبندی به حق و آزادی انسان، به شهادت یا پیروزی باور داریم و در همین راستا، شهادت سیدالشهدای مقاومت برای این بود که مقاومت عزیز و قوی باشد.

شیخ نعیم قاسم اظهار داشت اسرائیل در پنج تپه و در مکانی محدود باقی مانده است در حالی که اگر مقاومت نبود امکان داشت آنها در بیروت باشند و یا اینکه به تدریج هر ساله بخشی از لبنان را ببلعند.

دبیرکل حزب الله تصریح کرد که مقاومت به آتش‌بس در جنوب رود لیتانی پایبند ماند تا ارتش لبنان بتواند نیرو‌های خود را در این منطقه برای حفظ امنیت مستقر کند، اما اسرائیل تاکنون بیش از ۳ هزار بار این توافق را نقض کرده و ضمن عدم عقب‌نشینی از مناطق اشغالی به تجاوزات خود علیه لبنان ادامه داده است.

وی تاکید کرد که هدف دشمن اکنون پایان دادن به مقاومت در لبنان است، اما آنهایی که با جنگ نتوانستند به این هدف خود برسند با تجاوزگری و فشار‌های سیاسی به مقصود خود نخواهند رسید.

شیخ نعیم قاسم با بیان اینکه حملات چند روز پیش اسرائیل به منطقه النبطیه و التفاح بازی با آتش است، گفت که مرحله پس از آتش‌بس مسئولیت دولت است که اجرای آن را بر عهده گرفته است و باید برای مقابله با این تجاوزات اقدامات بیشتر و قدرتمندانه‌تری از خود نشان دهد.

وی ادامه داد اگر برخی گمان می‌کنند که با فشار‌ها می‌توانند حزب الله را از معادله بیرون کنند، سخت در اشتباه هستند.

شیخ نعیم قاسم تصریح کرد: ما به عنوان حزب‌الله به همراه جنبش امل نقشی بزرگ در روز انتخاب رئیس جمهور لبنان ایفا کردیم و دوره جدید به ریاست جوزف عون دربردارنده امید‌های بزرگ است و ما هم بخشی از این دوره هستیم.

دبیرکل حزب‌الله لبنان در ادامه به سه اولویت این جنبش اشاره کرد و گفت: اولویت نخست توقف تجاوزات اسرائیل و تجاوزگری این رژیم و آزاد کردن اسرای لبنانی است و دولت لبنان باید در این خصوص، همه توان خود برای اعمال فشار استفاده کند، اولویت دوم بازسازی مناطق آسیب دیده و اولویت سوم ساخت کشور از لحاظ اقتصادی و اجتماعی و بازگرداندن اموال سپرده‌گذاران است.

وی گفت که انتخابات شهرداری نشانگر اشتیاق لبنانی‌ها برای ساخت کشور است و حزب‌الله به همراه جنبش امل توانست موفقیت‌هایی در شهرک‌های بسیاری به ویژه منطقه جبل لبنان به دست آورد.

شیخ نعیم قاسم در پایان به یمن بابت پیروزی بر آمریکا و حمایت از فلسطین و وارد آوردن ضربات به صهیونیست‌ها تبریک گفت و همچنین به جمهوری اسلامی ایران که بیرق آزادی را به دست دارد و همواره برای یاری از قضایای امت اسلامی در منطقه در تلاش است، درود و سلام فرستاد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار